Apple afegeix suggeriments de cerca a l’App Store

Compartir

Aquests suggeriments podrien venir donats a partir de les paraules clau buscades en conjunt amb les apps que estan sent vistes en el mateix moment per altres usuaris.

Captura dels nous suggeriments de l'App Store. Imatge del Twitter d'Olga Osadcha

Captura dels nous suggeriments de l’App Store. Imatge del Twitter d’Olga Osadcha

Apple ha començat a introduir una nova funcionalitat a la seva botiga online d’aplicacions per a iOS (dispositius iPhone, iPad i iPod Touch) que suggereix als usuaris altres apps per descarregar relacionades amb el terme o termes que s’està buscant.

Aquesta nova funcionalitat ha començat a ser desplegada per l’App Store nord-americana, i al llarg de les properes setmanes anirà  apareixent en les altres versions nacionals de la botiga d’aplicacions de la companyia de Cupertino.

De tot això n’informa, entre d’altres llocs web, TechCrunch , que apunta a la desenvolupadora Olga Osadcha com la primera persona que va donar públicament compte d’aquesta novetat.

La nova funcionalitat vindria implementada amb l’objectiu de facilitar el descobriment d’apps a la botiga d’aplicacions, ja que no és una tasca fàcil descobrir alternatives a les apps més conegudes.

Les apps que es mostrarien com a suggerides podrien estar essent triades pel sistema d’Apple en base a una combinació de les més populars o les que s’estan veient en aquell moment per part d’altres usuaris, juntament amb les paraules clau emprades per l’usuari per buscar a l’App Store.

Segons TechCrunch, Apple no ha facilitat un calendari previst, tot i que és d’esperar que la nova funcionalitat vagi estant disponible a través de les App Store nacionals al llarg de les properes setmanes.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: