Apple afegirà suport per a executar Windows 7 en els seus ordinadors a finals d’any

Compartir

MacSerà necessària una actualització de Boot Camp, el programari que permet seleccionar el sistema operatiu a arrancar en un Mac.

Redacció – Mitjançant una nota publicada en el seu lloc web, la multinacional de Cupertino ha informat que abans de finals d’enguany inclourà suport dins de Boot Camp per a la instal·lació i execució del nou Windows 7 en els ordinadors que fabrica.

Per tal de poder emprar la nova versió del sistema operatiu de Microsoft serà necessari actualitzar el programari Boot Camp amb una nova versió. Aquesta peça és la que permet instal·lar una versió del Windows juntament amb Mac OS X en el disc dur del Mac, redimensionant la partició HFS+ (sistema de fitxers corresponent a Mac OS) per deixar lloc a una partició NTFS que contindrà el sistema de Microsoft.

Tots els Mac basats en processadors Intel tret dels models llistats a la pàgina mitjançant la qual s’ha realitzat l’anunci, podran executar Windows 7.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)