Apple anunciarà què farà amb els seus diners en efectiu

Compartir

La companyia de Cupertino disposa d’uns cent mil milions de dòlars en efectiu en comptes bancaris, amb els quals podria escometre, per exemple, una gran adquisició. avui anunciarà quines intencions té al respecte.

L'anunci d'avui no tindrà la "liturgia" habitual de les keynotes d'Apple

L'anunci d'avui no tindrà la "liturgia" habitual de les keynotes d'Apple

Apple ha sorprès realitzant una crida a la premsa tot convocant-la a seguir una audioconferència per streaming i telèfon, a les sis de la matinada EDT (Eastern Daylight Time, hora de la costa este estadounidenca, les 15 hores aquí als Països Catalans), en la qual es tractarà el destí d’aquesta reserva de capital. Els protagonistes d’aquest acte seran Tim Cook, CEO de la companyia i successor de Steve Jobs, i Peter Oppenheimer, CFO d’Apple.

Amb aquesta ingent reserva de diners, Apple podria escometre la compra de gairebé qualsevol empresa del sector de la tecnologia o de serveis col·laterals, encara que per moltes travesses que es facin sobre això, el que anunciarà avui la companyia de Cupertino és un veritable misteri. Estarem atents al respecte.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: