Apple compra completament Android!!!

Compartir

Avui la noticia del dia no és el Jailbreak, no és res del món de la política. Ha estat la compra per monopolitzar el mercat dels terminals i sistemes en ells. Apple ha decidit tirar la casa per la finestra i compra totalment Google Android. Apple ha decidit comprar totalment la competència directa en el mercat de terminals i tablets. Ha adquirit tota la divisió d’Android de la casa del cercador per una xifra multimilionària. Així doncs, deixarem de veure la rivalitat que hi ha entre “androides” i “maqueros” cada cop que un dels dos gegants aposta per millorar el seu sistema.

L’empresa de Silicon Valley ha fet vàlida la compra avui mateix, Apple ha comprat Android. Increïble però cert del tot. Benvinguts al domini d’Apple de manera internacional.

Perquè pensaveu que Apple s’estava expandint d’una manera tant ràpida per tot el món, obrint botigues a tot arreu? Ara mateix només podem trobar Apple, iOS o Windows Phone en els terminals i tablets. I què triarieu?

Tot això no deixa de ser noticia, però benvinguts a la inocentada de l’equip d’Imàtica en Català. Des d’Imàtica us informem que tot el que acabeu de llegir és una simple broma tipica del dia d’avui. Dia 28 de Desembre, dia dels Inocents.

Bones festes companys i companyes!        

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: