Apple compra Beats Electronics per 3.200 milions de Dòlars

Compartir

Apple pretén reforçar la música en streaming amb Beats Music.

Posem-nos en situació: Beats Electronics va ser fundada el 2008 pel cantant de hip-hop Andre “Dr. Dre” Young i el productor Jimmy Lovine. L’empresa és coneguda per oferir la seva qualitat sonora en els dispositovs HTC des del 2011 fins al 2013, i també va oferir els seus productes des del 2008 fins al 2012 mitjançant Cable Monster, (actualment els fabrica Beats Electronics).

Posseeix el servei de música en línia MOG, i és en això últim en el que Apple centra la seva adquisicio. Segons el rumors, la companyia de la poma adaptaria Beats Music als sistemes streaming que tenen iTunes Match i iTunes Radio per millorar el rendiment streaming i poder competir amb Spotify o Pandora.

Dr. Dre, així com els seus amics, van celebrar la compra. Concretament l’actor Tyrese Gibson, va anunciar prematurament a Facebook (després va ser esborrat) la compra de Beats per part d’Apple afirmant que “Aquesta nit s’ha fet públic que Dr Dre ha signat un acord per 3.200 milions. Els auriculars Beats han canviat el Hip Hop!“.

De moment, Apple ni confirma ni desmenteix res…

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: