Apple compra Locationary i Hopstop

Compartir

Els serveis i productes d’aquestes dues empreses li permetran a la multinacional de Cupertino millorar els seus mapes.

Locationary té una plataforma per a gestionar i fer llistes amb dades d’empreses incloent la seva geolocalització exacta, mentre que Hopstop és una app que es dedica a les adreces i el tràfic local, per la qual cosa les dues empreses integrarien els seus respectius productes en els mapes d’Apple.

Recordem que aquest servei de mapes va patir nombroses fallades en el seu llançament inicial, fins a tal punt que la companyia es va veure obligada a demanar disculpes als seus usuaris. És probable que, degut a aquesta mala arrancada i de llavors ençà, els mapes de la poma mossegada no s’hagin pogut fer amb un lloc entre les preferències dels usuaris, ja que la seva principal alternativa com és Google Maps, segueix present a l’iPhone com a app a descarregar de la botiga virtual.

Cap de les dues empreses adquirides ha fet públic en el seu respectiu lloc web un comunicat anunciant l’operació, en la línia habitual de secretisme de la companyia de la poma. Òbviament, també es desconeix el preu d’ambdues operacions.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: