Apple compra un paquet de patents de Palm

Compartir

Les patents eren motiu de discòrdia entre ambdues companyies.

Apple ha llicenciat diverses tecnologies pertanyents a Access, i que anteriorment van ser de Palm Source.

Les patents procedirien de Palm, Bell Communications Research i Geoworks i haurien estat llicenciades als de Cupertino per 1.000 milions de iens, fet que suposaria un cost d’uns 10 milions de dòlars. El període d’ús s’estén fins a finals del 2014, i durant aquest període Apple podrà emprar les patents i explotar la tecnologia comercialment.

La notícia va més enllà del que és una simple adquisició de patents, ja que fa uns quants anys, els CEOs Steve Jobs (Apple) i Ed Colligan (Palm), es van enviar alguns missatgets i pulles pel tema de la fuga d’un treballador de Palm a Apple, i l’afectació que això podia comportar en l’ús no autoritzat de tecnologies i patents de Palm per part dels de Cupertino.

Tal era la rivalitat que Steve Jobs rebutjava l’adquisició d’algunes tecnologies de Palm dient que eren inútils i que no eren Bones. Els temps han canviat.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: