Apple confirma esdeveniment per al proper dia 10

Compartir

No indica què és el que hi presentarà, però el format i contingut de la invitació porta a tota la premsa a reafirmar la seva opinió que serà el proper iPhone.

La invitació enviada per Apple als mitjans

La invitació enviada per Apple als mitjans

Cercles de colors sobre un fons blanc és el que es pot veure en la invitació que Apple ha fet arribar a diversos mitjans de comunicació nord-americans especialitzats en noves tecnologies per a què assisteixin a l’acte que la companyia de la poma celebrarà dimarts vinent dia 10 en els seus quarters generals de la localitat Californiana de Cupertino.

Apple no ha donat a conèixer què és el que presentarà, però des de fa dies corren nombrosos rumors per Internet de que serà la nova generació de l’iPhone, rumors recolzats per nombroses filtracions que inclouen imatges tant del successor de l’iPhone 5, que sembla rebrà la nomenclatura d’iPhone 5S, i un altre model (amb el que seria la primera vegada que la companyia de la poma llança al mercat dos terminals diferents) la nomenclatura del qual és iPhone 5C.

Molts rotatius identifiquen aquest darrer com un model de baix cost amb carcassa de plàstic de diversos colors, encara que també podria ser un concepte de terminal que difereixi del 5S, dirigit a un determinat tipus de públic.

També hi ha hagut rumors que apuntaven cap a un rellotge intel·ligent o smartwatch al qual se l’ha batejat com a iWatch.

La invitació d’Apple no confirma ni desmentix res de l’anterior, només confirma que l’esdeveniment serà celebrat.

Al mateix temps que diversos mitjans de comunicació donaven a conèixer l’enviament de la invitació d’Apple, Google anunciava –com volent robar-li protagonisme a la companyia de la pomala propera versió d’Android, 4.4 KitKat.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: