Apple contracta un directiu d’Adobe

Compartir

Adobe confirma la marxa del seu directiu a les oficines de Cupertino.

Apple ha fitxat el cap d’enginyers d’Adobe Systems, Kevin Linch, i l’ha anomenat vicepresident de tecnologia. Fins aquí, tot sembla normal, un fitxatge més per a Apple, però el que no tothom sap és que Linch és un gran defensor del Flash i, com tothom sap sobradament, Steve Jobs va vetar el Flash en els seus dispositius amb iOS perquè, segons ell, no estava a l’alçada dels seus dispositius.

Paradoxalment, Linch és conegut a Internet per haver criticat durament a Apple i per haver gravat un vídeo en el 2009 en el qual criticava durament el perquè Apple no va voler Flash en els iPhones,o aquest vídeo del 2010, una mica més seriós, i en el que explica la postura d’Adobe i Flash.

Les raons específiques sobre el canvi d’Adobe a Cupertino no han estat publicades, però tot apunta a que és degut a que Linch és un dels gurus sobre la tecnologia Cloud, i Apple estaria apostant fort pel seu núvol.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: