Apple duplica la capacitat de l’iPhone i l’iPod Touch

Compartir

El reproductor MP3 arriba als 32 GB de memòria i serà llançat a tot el món, mentre que l’iPhone de 16 gigues es vendrà de moment només als Estats Units, Regne Unit, França i Alemanya.


Redacció iMàtica/Nota de premsa – Apple ha anunciat nous models d’iPhone i iPod Touch amb el doble de memòria. L’iPod Touch està disponible des d’ara en un nou model de 32 GB per 449 euros (IVA inclòs), que s’afegeix als actuals models de 16 GB el preu dels quals és de 359 euros i de 8 GB al preu de 269 euros. I l’iPhone (que Apple només comercialitza actualment als Estats Units, Regne Unit, França i Alemanya) compta a partir d’ara amb un nou model de 16 GB, que s’afegeix a l’actual model d’iPhone de 8 GB.

Tots els models d’iPhone i iPod touch inclouen els darrers avenços de programari anunciats el mes passat, incloent la capacitat de trobar la ubicació de l’usuari automàticament usant la nova aplicació Mapes*; crear Web Clips per accedir directament a les seves planes preferides; personalitzar la pantalla principal i, als Estats Units, veure pel·lícules llogades a la nova iTunes Movie Rentals.

Preu i disponibilitat

El nou iPod touch de 32 GB estarà disponible immediatament al preu recomanat de 449 euros (IVA inclòs) a l’Apple Store per Internet (www.apple.com/es) i en el canal de vendes autoritzat d’Apple a Espanya. El nou iPhone de 16 GB estarà disponible únicament als Estats Units, Regne Unit, França i Alemanya. El servei de lloguer de pel·lícules iTunes Movie Rentals està disponible només als Estats Units.

L’iPhone i l’iPod touch requereixen un ordinador Mac amb un port USB 2.0, Mac OS X 10.4.10 o superior i iTunes 7.6; o un ordinador PC/ Windows amb port USB 2.0 i Windows Vista o Windows XP Home o Professional (Service Pack 2) o superior i iTunes 7.6.

* La disponibilitat i precisió de les característiques de posicionament en Mapes depèn de la ubicació en cada instant.

Guillem Alsina