Apple fitxa a un ‘gurú’ de LG

Compartir

La multinacional sud-coreana perd el gurú de les pantalles OLED.

Apple ha contractat a Jueng-jil Lee el qual, segons els experts, és el gurú de les pantalles OLED. Anteriorment, Lee va treballar a Samsung i a Cambridge Display Technology.

Tothom es pregunta per què la companyia de Cupertino ha fitxat aquest gurú, i la resposta podria trobar-se en el presumible interès d’Apple per llançar un televisor intel·ligent. Es diu que fou el darrer somni i inspiració de Steve Jobs abans de morir, i que l’assistent de veu Siri hi jugarà un paper important, en aquest nou dispositiu. Un xassís d’alumini i una mida de 42 polzades són els darrers rumors que han transcendit al respecte.

Apple podria llançar aquest smart TV durant aquest mateix any 2013 i donar un cop en un mercat de smart TV copat pels grans fabricants com Samsung i LG.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: