Apple fitxa un directiu de Xerox

Compartir

Lucca Maestri serà el nou interventor de la multinacional de la companyia de la poma.

Luca Maestri. Imatge cortesia de Xerox

Luca Maestri. Imatge cortesia de Xerox

Actualment vicepresident i director financer de Xerox, Lucca Maestri ha anunciat que deixa la companyia el proper 28 de febrer per anar-se’n a Cupertino com a interventor.

Des de Xerox, la presidenta i consellera delegada de la companyia, Ursula Burns, va dir el següent de Maestri: “ha ajudat a enfortir les nostres bases financeres, que seran beneficioses per al seu successor, la nostra companyia i els nostres accionistes”.

D’altra banda, Maestri ha declarat que “ha estat una experiència increïble ser part d’aquest gran canvi de negoci en una marca tan respectada. Estic orgullós del nostre progrés i sé que Xerox està ben posicionada per a un èxit sostenible”.

Xerox ha començat a buscar un nou director financer, comptant amb l’ajut del mateix Maestri en la transició.

 

Copyleft 2013 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: