Apple fitxa un expert en càmeres de Nokia

Compartir

Ari Partinen se’n va de Nokia per millorar les càmeres dels dispositius Apple.

Ari Partinen, expert en la tecnologia de les càmeres PureView per a la gamma Lumia de Nokia, canvia d’aires i deixa la finlandesa per unir-se als de Cupertino.

Partinen ho va anunciar a través del seu compte de Twitter explicant que “Avui serà el meu darrer dia de treball per a la increïble família #Lumia. Al juny començaré un nou capítol a Cupertino, Califòrnia. Molt d’amor!“.

Partinen arribarà a Cupertino al juny, i el seu paper serà el de portar la tecnologia de les càmeres dels iPhone un pas més enllà, aprofitant la seva experiència en les excel·lents càmeres dels Nokia Lumia. Precisament, la companyia d’Espoo sempre ha tingut un bon rendiment en l’àmbit de la imatge en els seus terminals.

És poc probable que vegem la seva feina en el proper iPhone, que Apple hauria de presentar als voltants de l’estiu, ja sigui al juny o al setembre.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: