Apple fitxa a un jove hacker de 17 anys

Compartir

Apple ha contractat un jove hacker de 17 anys anomenat Winocm.

Aquest va vulnerar els sistemes iOS d’Apple fent jailbreak (literalment, “trencar la presó”, per la possibilitat d’instal·lar-hi programari que no sigui a través de l’App Store d’Apple).

També és el responsable del port del nucli d’iOS a maquinari diferent de l’iPhone, havent aconseguit arrencar-lo, per exemple , en un ja vell Nokia N900.

Crec que ha arribat el moment de dir que estaré treballant a Apple aquest any“, va ser la forma en què Winocm va anunciar el fitxatge a través del seu compte de Twitter.

Apple pretén que Winocm millori el sistema de seguretat actual que tenen els de Cupertino en els seus sistemes operatius i, paradoxalment, evitar que es tornin a repetir fets com el protagonitzat pel mateix hacker.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: