Apple i Google convergeixen en les “carteres electròniques”

Compartir

Les solucions d’ambdós gegants per a les seves respectives plataformes de programari mòbil estan destinades a enfrontar-se ampliant les seves respectives funcionalitats.

Google té Wallet i Apple PassBook. Un emmagatzema diners i informació sobre targes de crèdit i mitjans de pagament, i l’altre bitllets d’avió, cupons de descompte i entrades a espectacles. Sembla que no es fan la competència, però això aviat podria canviar…

Segons informa la consultora Yankee Group, Google té la intenció d’ampliar les funcionalitats de Wallet, emmagatzemant també informació sobre cupons, entrades i bitllets. El seu objectiu seria lluitar contra la competència que li està fent, per exemple, PayPal pel que fa a mitjans de pagament electrònics als Estats Units, però això la porta a col·lidir directament amb el PassBook d’Apple.

La consultora no indica res sobre una possible expansió dels objectius de PassBook per a cobrir els pagaments electrònics, però tampoc és descartable que en un futur proper Apple vulgui girar cap a aquesta direcció, ja que potser guardar informació sobre cupons i entrades sigui una manera d’ocupar un mercat per ara no tractat en profunditat per cap dels grans jugadors.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: