Apple obre la Grand Central Store

Compartir

No és la presentació de cap producte d’Apple si no l’obertura de la botiga dins de l’estació de trens de Nova York. Apple fa de les seves botigues autèntiques barbaritats. Apple ha fet el negoci, dels milions de persones que arriben a passar per allí, algun caura. Si o Si.

L’inauguració de la botiga de la Grand Central ha obtingut el resultat que té la sortida al mercat d’un producte nou de la companyia de Cupertino. Centenars de Fanboys d’Apple esperaven a primera fila i al llarg de l’estació per revisar fins a l’últim detall de la nova i preciosa botiga de Nova York. Com en qualsevol inauguració la primera onada de clients han entrat amb aplaudiments i crits dels treballadors de l’empresa de la poma mossegada.

Un estudiant de Poundridge s’ha sentit a primera fila que deia “el meu cor batega com un boig en veure cridar tanta gent com m’anima per entrar“. El ritual de l’espera s’ha convertit en tot un reclam de qualsevol seguidor d’Apple, sobretot per l’experiència que suposa per qualsevol entrar primer a la botiga i el primer dia d’obertura.

Nosaltres us deixem amb una galeria molt amplia per gaudir de la nova botiga de Nova York.

Enllaç: News CNET

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: