Apple interessada en els cotxes sense conductors?

Compartir

Segons apunten des de Macrumors, un canal de televisió local de San Francisco, KPIX 5, ha informat sobre la presència a la zona de Concord d’una furgoneta amb unes càmeres al sostre, diferents de les càmeres que munten els cotxes de Google.

Després de dur a terme una senzilla tasca d’investigació, des de l’emissora televisiva informen que aquesta furgoneta ha estat llogada per Apple. A partir d’aquí es desenvolupen dues conjectures: que la companyia de Cupertino estaria actualitzant la seva base de dades de mapes i, per altra banda, que estaria provant els cotxes autoconduïts.

Segons Rob Enderle, analista tecnològic, les càmeres dels quatre cantons apunten cap al terra, la qual cosa les inhabilita per fotografiar l’entorn per a un sistema de mapes, però si que serien útils per determinar per on va el vehicle en un sistema de conducció automàtica.

Per una altra banda, també s’ha conegut que Apple està reclutant treballors de l’empresa automobilística TELSA, oferint-los uns sous considerables, i no s’ha trigat en relacionar ambdós fets.

Com ja és habitual, la companyia de la poma mossegada no afirma ni desmenteix res.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: