Apple, llançada a la borsa

Compartir

La presentació de l’iPhone 5 ha catapultat les accions de la companyia que, de seguir així, podrien arribar aviat als 700 dòlars.

La recent presentació de l’iPhone 5 per part de la companyia de la poma mossegada ha animat la seva activitat en el parquet borsari tecnològic (el Nasdaq). L’empresa, que ja havia arribat pocs dies abans a superar els 680 dòlars per acció (un rècord històric), ha sobrepassat aquest cap de setmana els 690, i no sembla que la cosa hagi d’anar a menys, si no a més.

No deixa de ser curiós que el nou model d’iPhone ha rebut menys elogis que els anteriors, ja que molts mitjans es centren en què ha estat un llançament en el qual s’han potenciat els aspectes ja anteriorment visibles del terminal, però no s’ha presentat cap tecnologia nova i revolucionària, al contrari que en casos anteriors.

Les perspectives de venda de la nova versió del smartphone d’Apple poden haver animat els inversors. De continuar amb aquest ritme, les accions de la companyia de Cupertino podrien superar els 700 dòlars a principis d’aquesta setmana.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: