Apple obre reeixidament la seva primera botiga de venta directa als Països Catalans

Compartir

MacLa inauguració, aquest dissabte dia 4, de la primera botiga oficial de la companyia de Cupertino a Catalunya, fou tot un èxit ja previsible. Els primers clients estaven fent cua per entrar des del dia abans.

Redacció – Per fi Apple ha desembarcat a Catalunya amb una de les seves botigues de venta directa que es va inaugurar aquest passat dissabte dia 4 amb l’habitual èxit que, d’uns anys cap aquí, marca tot el que fa la companyia de la poma mossegada.

Fins a la data, els “maquers” del nostre país podien comprar els productes sorgits de les ments pensants de Cupertino a través de la botiga en línia del mateix fabricant, bé a través de botigues al detall o grans cadenes d’electrònica que els venien, especialment els reproductors de música i, en menor mesura, els ordinadors.

El “culte” que alguns usuaris dediquen a Apple s’ha materialitzat en la llarga cua en la que els primers de fer-la feia gairebé un dia que hi estaven esperant, i els crits d’ànim que clients i venedors es dedicaven els uns als altres a poc d’arribar a les 10 del matí del dissabte, moment en què fou inaugurat oficialment l’establiment, malgrat que la premsa va poder accedir abans a les instal·lacions.

La botiga d’Apple no es limitarà a la venda, essent també escenari de cursos, tallers i altres activitats socials, pal·lesant així que els iPod, iPad i MacBook’s entre d’altres, formen part de quelcom més que una sèrie de gàdgets electrònics, esdevenint per a molts una forma d’entendre la informàtica.

El País Valencià també acollirà una Apple Store futurament.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina