Apple ¿observant d’amagat?

Compartir

La companyia de la poma podria estar esperant a detectar mancances i errors en els serveis de pagaments amb el mòbil dels seus competidors per llançar la seva pròpia aposta.

Alguns s’estranyen que, havent presentat Google el seu Wallet ja fa aproximadament un any, Apple encara no hagi dotat al seu iPhone amb un xip NFC i una plataforma per a la realització de pagaments des del telèfon. Jo, en canvi, penso que és normal.

La companyia de Cupertino no fa res esbojarradament. Tot i que desconec els detalls del procés exacte que internament segueix un desenvolupament des de les taules de disseny fins que és llançat comercialment amb el segell de la poma, si que en sé prou com per estar segur que cada nou producte ha estat pensat i repensat a consciència per oferir solucions als consumidors, i fer-ho de manera efectiva (després, que agradi o no, ja depèn de l’opinió de cadascú).

Que tard o d’hora Apple llançarà la seva solució de pagaments, ho tinc assumit, però el que ja no em queda tan clar és si ho farà amb el seu proper iPhone 5 o trigarà una mica més. Ho reservarà potser per al 5S o el 6?

Al meu parer, la companyia de la poma mossegada està observant les solucions que van llançant precipitadament els seus rivals que senten la necessitat d’estar en el mercat com més aviat millor, analitzant i extraient les conclusions de en el que estan fallant i en el que els manca per oferir als seus clients per saltar després a la palestra amb una solució perfecta que superi a les dels seus rivals.

Un cop, quan era petit, en certa pel·lícula d'”indis i cowboys” vaig escoltar que un dels protagonistes afirmava que quan no veus ni sents als indis, és quan hi són. No se qui es poden considerar els “cowboys” de la indústria tecnològica, però sense cap mena de dubte els que no es veuen, no se senten, però hi són, són els d’Apple, amagats i observant, a punt de llançar el seu atac…

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: