Apple obté el vistiplau de la borsa amb els números de vendes de l’iPad Mini

Compartir

Tot i que algunes veus criticaven la manca d’innovació en el nou aparell, aquest ven tant com qualsevol altre nou gàdget de la companyia.

Fins a tres milions d’unitats en els tres primers dies s’han venut de la nova generació de l’iPad i de l’iPad Mini, i això que per ara només han sortit al mercat les versions Wi-Fi d’ambdós dispositius, faltant les versions 3G.

Aquesta xifra s’assembla en gran mesura a les aconseguides per altres gàdgets de la companyia al mercat, amb la qual cosa es pot deduir que el públic ha rebut igual de bé com sempre uns dispositius que certs sectors de la premsa i analistes havien criticat per la seva manca d’innovació.

D’altra banda, el ‘fenomen’ de tan altes vendes en el seu llançament (pensem que, per exemple, el Nexus 7 ha venut un milió d’unitats en un mes) es pot explicar en part per l’espera de molts consumidors, fet que va frenar les vendes de la tauleta tàctil d’Apple al llarg de les darreres setmanes.

La borsa ha reaccionat bé davant la notícia, frenant el davallada patida per la cotització de la companyia, però sense arribar a permetre que aquesta torni a superar els 600 dòlars per títol.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: