Apple ofereix cursos d’informàtica bàsica en el seu lloc web

Compartir

La seva oferta es centra en els usuaris novells dels seus sistemes informàtics, ajudant-los a conèixer de manera bàsica les seves màquines i migrar dels sistemes Windows al Mac OS X.


Redacció imatica.org/Nota de premsa – "L’ABC del canvi a Mac – Passa’t al Mac" i "L’ABC del Mac – Comença amb el Mac" són els títols dels dos cursos que aquelles persones interessades en descobrir els fonaments bàsics de com funciona un Apple Macintosh amb Mac OS X i com dur a terme la migració des de l’entorn Windows al sistema operatiu Mac OS X de manera suau, poden seguir en línia i de manera gratuïta.

Ambdós cursos estan estructurats en capítols i lliçons que l’interessat pot seguir al seu ritme en qualsevol moment i lloc, via web. El primer d’ells, "L’ABC del Mac", proporciona els coneixements bàsics per prendre contacte, posar-se al dia i treure el màxim profit del seu ordinador Mac. Mentre que el segon, "L’ABC del Canvi a Mac", guia als anteriors usuaris d’un ordinador de tipus PC/Windows a adaptar els seus hàbits de treball al sistema operatiu Mac OS i obtenir el màxim rendiment del seu nou ordinador Mac.

Aquests cursos no donen dret a cap titulació oficial, constituint unes ajudes (no per això menys útils) per als usuaris novells. L’oferta formativa de la companyia de Cupertino disposa d’una àmplia selecció de cursos amb titulació oficial.

Guillem Alsina