Apple patenta les seves pròpies ulleres de realitat augmentada

Compartir

La seva concepció podria ser diferent de les de Google, i podrien sortir al mercat sota el nom d’iGlass.

Els de Cupertino han decidit ficar-se de ple en la guerra de les ulleres de realitat augmentada i fer front a les Google Glasses amb un producte equivalent, tot i que amb les divergències lògiques producte del “think different” dels hereus de Steve Jobs.

De fet la diferència entre l’una i l’altra, a més del sistema operatiu, és que la idea registrada per Apple contempla imatges perifèriques que permetran a l’usuari veure la mateixa imatge amb els dos ulls.

Apple continua desenvolupant les ulleres i encara sense cap prototip a la vista però, això si, ha descrit la patent de la següent manera: “Una primera pantalla projecta una imatge visible per al primer ull de l’usuari. Un primer element lumínic està posicionat per a emetre llum d’un o més colors en les proximitats de la perifèria de la primera pantalla”.

La companyia de la poma mossegada podria pretendre llançar les seves ulleres en el 2014, però amb les Google Glasses a prop, es podria acabar avançant a aquesta previsió.

Més informació

Patent sol·licitada per Apple

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: