Apple podria estar creant el seu propi servei de pagaments electrònics

Compartir

Segons publicació en línia, els nois de Tim Cook haurien negociat amb PayPal i, fins i tot, sospesat adquirir Square.

Segons informa el lloc web Re/code, Apple està contractant alts executius vinculats amb el sector dels pagaments electrònics, amb l’objectiu de crear el seu propi servei en aquesta matèria. La publicació en línia cita dues persones properes a aquestes negociacions sense donar a conèixer els seus noms, per recolzar la seva informació.

Re/code també indica que la companyia de la poma mossegada ha mantingut negociacions amb PayPal, tota una referència en el sector dels pagaments electrònics, i que fins i tot va arribar a sospesar l’adquisició de Square, operació que li hauria aportat l’avantatge de sortir a escena comptant ja amb una base de comerços que empressin el servei, però que finalment fou descartada.

Des de la consultora Yankee Group es considera no ja si Apple donarà aquest pas, si no quan el donarà, ja que és vist com una evolució natural dels serveis que ofereix la companyia de Cupertino per als seus dispositius mòbils.

Com és habitual, des d’Apple han declinat fer declaracions al respecte.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: