Apple podria presentar l’iPad 3 a principis del mes vinent

Compartir

La companyia de Cupertino buscaria d’aquesta manera contrarestar el ressò mediàtic del que ensenyin els seus rivals en el Mobile World Congress.

Veurem un iPad 3 en breu?

Veurem un iPad 3 en breu?

Una de les incògnites d’aquest proper Mobile World Congress no estava, paradoxalment, relacionada amb la fira, si no amb el que faria una empresa que mai acudeix a aquest esdeveniment (ni a cap altre més organitzat per la indústria tecnològica): Apple. I, segons apunten alguns rumors, aquesta podria convocar a la premsa per a una de les seves keynotes a principis del març.

La companyia que ara dirigeix Tim Cook podria buscar així contrarestar l’impacte dels anuncis que es puguin produir en el congrés (que es celebra del 27 de febrer a l’1 de març), especialment per part de les empreses que recolzen a Android, amb l’anunci d’un nou producte pocs dies després del congrés. I aquest nou producte podria ser l’iPad 3.

La segona generació de l’iPad fou mostrada al públic precisament farà ara un any, i el llançament de l’iPhone 4S encara és massa recent com per a ‘cremar-lo’ presentant l’iPhone 5 (quelcom que probablement es produirà passat l’estiu), pel que seguint la lògica del cicle anual de renovació dels productes mòbils de la companyia de la poma, ara li tocaria el torn al seu tablet.

També podria ser el comentat sistema de televisió de la companyia, l’obra pòstuma de Steve Jobs, però segons els indicis que tenim, el més probable és que aquest producte encara no estigui acabat, almenys no per a presentar-lo.

D’intentar treure protagonisme al Mobile World Congress amb una presentació durant els mateixos dies en què se celebra l’esdeveniment de Barcelona, els nois de Cupertino podrien trobar-se amb l’efecte diametralment oposat, i que la seva presentació perdi pes en l’actualitat tecnològica. Però presentar l’iPad 3 pocs dies després que el congrés s’hagi acabat ‘mataria’ l’actualitat generada per aquest a la premsa especialitzada, que passaria a informar sobre el nou gàdget de la poma mossegada, les seves implicacions i conseqüències en el mercat.

D’aquest rumor se’n fan ressò alguns llocs web i blogs especialitzats en noves tecnologies però, com és costum, Apple declina realitzar declaracions oficials al respecte.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: