Apple presenta un MacBook Air més potent i barat

Compartir

Processadors Core i5 d’última generació per menys preu embotits en un disseny que es manté.

La premissa en aquesta nova fornada de l’ultrabook d’Apple (un concepte, per cert, que va néixer per aquest mateix equip) és maquinari més potent per un preu més ajustat.

A partir de 929 euros IVA inclòs per al mercat de l’Estat Espanyol (899 dòlars als Estats Units), és possible gaudir d’un MacBook Air d’11” amb un processador Core i5 de quarta generació a 1,4 GHz amb opció Turbo Boost a 2,7 GHz, tarja gràfica Intel HD Graphics 5000, 4 GB. de memòria RAM, i 128 GB. d’emmagatzematge en disc en format flash, tarja WiFi 802.11ac i sistema operatiu Mac OS X 10.9 Mavericks.

Els nous MacBook Air

Els nous MacBook Air

Les configuracions varien entre les 11 i les 13 polzades de pantalla i l’emmagatzematge de 128 o 256 GB. amb les altres característiques de maquinari idèntiques. Tampoc varien estèticament respecte a la generació anterior del mateix MacBook Air.

L’autonomia estimada per a la bateria d’aquests equips és de 9 hores en el cas del model amb pantalla d’11 polzades, i 12 hores en el cas del de 13″.

Juntament amb la darrera versió del sistema operatiu s’hi inclouen els paquets d’aplicacions iLife i iWork.

Apple continua sent una referència no només en el terreny dels dispositius mòbils amb l’iPhone i l’iPad, sinó també en els ordinadors gràcies al rendiment de les seves màquines i el seu disseny acurat.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: