Apple renova el servei MobileMe amb funcionalitats de seguretat basades en la localització i bloqueig remot de dispositius

Compartir

MacTant l’iPhone, com l’iPad o l’iPod Touch, poden ser localitzats i bloquejats remotament, dissuadint d’aquesta manera als lladres… o no.

Redacció/Nota de premsa – El servei MobileMe d’Apple acaba d’estrenar una important actualització que inclou el complet redisseny del correu electrònic web MobileMe Mail. Estrena potents noves característiques com la vista a pantalla completa per tal de llegir còmodament el correu amb menys desplaçaments, regles per mantenir el mail organitzat a tot arreu, i més velocitat i rendiment. La fase beta acaba avui i aquestes noves capacitats passen a estar disponibles per a tots els usuaris.

A més, a partir d’avui l’usuari pot descarregar de l’App Store la nova aplicació gratuïta Find My iPhone, que li permetrà localitzar el seu iPhone, iPad o iPod Touch sobre la marxa, en qualsevol moment. Un cop instal·lada l’aplicació, només cal arrancar-la i donar-se d’alta amb les dades de l’usuari per a localitzar ràpidament els diferents dispositius en un mapa i accedir a les altres capacitats de Find My Mobile, inclosos el bloqueig remot o l’esborrament remot dels dispositius perduts.

El bloqueig pot ser útil per dissuadir els lladres d’emportar-se el nostre dispositiu, perquè sempre penjarà sobre els seus caps la possibilitat que en connectar-se a la Xarxa, puguin ser detectats. Però tot i això, si el bloquegem remotament també cap la possibilitat que el nostre dispositiu sigui destruït pels lladres per pura ràbia i frustració en no poder usar-lo i, amb això, quedar irrecuperable fins i tot si s’arriba a detenir als delinqüents. Haurem de tenir molt en compte aquestes possibilitats abans de procedir amb això.

La web Me.com també presenta un nou aspecte, redissenyat, i estrena una nova manera de navegar entre les diferents aplicacions. Només cal fer clic a la icona del "núvol" de la banda superior esquerra per a llançar un commutador d’aplicacions que permet triar entre Mail, Contactes, Calendari, Galeria, iDisk i Find My iPhone.

Copyleft 2009 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)