Nova York ja té la remodelada Apple Store!

Compartir

Apple ha decidit destapar la capa de cubria la Apple Store de New York a la cinquena avinguda. La tenda més visitada de la marca de la poma mossegada ja té un perfil més perfecte i sense talls.  Apple ha obert portes de la seva gran casa, la cinquena avinguda de New York ja torna esta disponible per tothom. La botiga que no tanca cap dia de l’any ja està oberta. S’ha preparat una gran re-innaguració de la botiga a les 10 del matí a la ciutat que no descansa, el preu del nou cub és de 6.000.000$ i la meta d’aquest preu era reduïr el cub de 90 panells de vidre a 15, 3 per cada costat del cub.

 

We’re simplifying the Fifth Avenue cube. By using larger, seamless pieces of glass, we’re using just 15 panes instead of 90.

Apple ha donat la seva resposta i queda d’una manera impressionant, sembla transparent. Heu estat a New York i l’heu visitat? Ara ja teniu excusa per tornar-hi! Teniu fotografies? Penja-la als comentaris i farem un resum amb les vostres fotografies tant velles com noves!

 

 

 

 

Apple està actualment renovant la seva botiga Soho i col-locant les últimes peces a la seva nova botiga de Grand Central o no res de la cinquena avinguda.

La imatge digital de la botiga d’Apple és aixì, si teniu alguna fotografia no dubteu en enviar-la via Facebook o Twitter!

 

 

 

Més informació a la pàgina oficial d’Apple de la cinquena avinguda

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: