Apple, trobada culpable de violar patents de Motorola

Compartir

Apple ha estat trobada culpable de violar una de les patents de Motorola Mobility (empresa actualment propietat de Google), tal i com ha dictaminat la Comissió de Comerç Internacional (CCI) dels Estats Units en una conclusió preliminar.

Via PhoneRPT – En un altre cas que ha enfrontat a Apple contra Motorola, el jutge de la CCI Thomas Pender, va publicar ahir una conclusió preliminar, en la qual considera que Apple ha violat una de les patents de Motorola Mobility que cobreixen la tecnologia sense fils 3G. El dictamen encara està pendent de ser ratificat pels sis membres de la comissió de la CCI.

Després de la denúncia original, la companyia basada a Libertyville va afirmar que Apple estava infringint quatre de les patents de Motorola Mobility en els seus dispositius mòbils com l’iPad i l’iPhone.

El revés segueix a una altra derrota patida per Apple a principis d’aquest any, quan aquest grup quasi-judicial va dictaminar que el Motorola Droid no estava infringint tres de les patents d’Apple al contrari del que denunciava la companyia de Cupertino.

En un comunicat emès per Apple, la companyia va indicar que apel·larà la decisió al·legant que la patent cobreix tecnologia estàndard del sector. El pla d’apel·lar la decisió es pren tenint en compte la decisió d’un tribunal alemany, que no creia que Apple estigués infringint la patent.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: