Apple TV, 1080p i iCloud

Compartir

Apple ha començat la Keynote a Hierbabuena a San Fransisco parlant de dispositius, sense nomenar l’Apple TV, aquí teniu el nou membre de la família.

Ha començat la presentació del nou producte d’Apple recordant la era Post-PC. L’iPod, l’iPhone i l’iPad. Apple per sort ha estat la primera en treure els dispositius i ha encertat l’entrada i l’acceptació del mercat.

Xifres impressionants amb la visita de més de 110 milions de clients o visitants a les botigues d’Apple arreu del món. 315 milions de dispositius amb iOS. 62 milions de benefici en el darrer trimestre de 2011 i Siri, més de 585.000 aplicacions i jocs disponibles a l’App Store, apareix Siri a l’escenari.

La part a destacar seria l’arribada dels 1080p, alta definició al dispositiu, fet que s’esperava des de ja fa temps amb una actualització. El dispositiu ara té tota la força d’Apple a part d’incorporar iCloud amb milions de pel-lícules disponibles.

És el mateix dispositiu amb poques característiques més, una manera de renovar el iDispositiu i fer mal els que se l’acaben de comprar.

El que si podem assegurar és que tenim una nova interfíci per l’usuari, més visible ja que és tracta de jugar amb el comandament i la televisió.

Apple TV estarà disponible el 16 de Març amb un preu de 99$ que segurament seràn 109€ al mercat europeu.

Més informació – Apple TV 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: