Apple TV, la renovació més destacada

Compartir

Ahir a la keynote, Tim Cook va començar ràpid i segur. Tothom s’olorava una renovació del dispositiu connectat a la televisió però van renovar la imatge interior i el sistema. Els usuaris europeus ja han començat a rebre aquesta actualització, nosaltres entre ells.

Aspecte inicial en engegar el dispositiu

Tot just finalitzar la keynote, vam connectar el nostre gàdget, l’Apple TV, a Internet, vam anar a les descàrregues o actualitzacions de programari i puf! Nova actualització disponible, serà o no la nova interfície que acaba de presentar Apple avui a la keynote…

Actualitzant el dispositiu a la versió presentada a la keynote

L’espera era de 9 minuts, però a aquelles hores semblava una eternitat, després del partit del FCB a la Champions, sort que feien l’efectivament. Després de reiniciar-se vàries vegades amb l’actualització va aparèixer l’actualització tan esperada, li donava vida al dispositiu, el renovava del tot.

Aquí tenim la nova interfície de l’Apple TV, el d’aquest any la suporta perfectament, per tant el dispositiu encara té vida. No tindrà reproducció a 1080p però tampoc hem de ser meticulosos, funciona perfectament i fa les funcions que necessitem, streaming de pel·lícules! i ara amb el Mountain Lion “AirPlay” des de l’iMac.

Apple TV UI 2012, presentada a la keynote amb el nou iPad

Interfície d'una pel-lícula a l'Apple TV

A diferència dels altres dispositius, l’Apple TV rep l’actualització 5.0, aquí teniu la captura de pantalla a la televisió.

Més informació sobre el nou iPad i el nou Apple TV presentats ahir als següents enllaços:

Apple TV

Nou iPad

 

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: