April Fools’Day, dimarts de bromes

Compartir

Demà dimarts és 1 d’abril, el dia de les bromes en la cultura anglosaxona, també en el sector tecnològic.

Compte amb el que llegiu demà dimarts a les pàgines dels vostres rotatius tecnològics de capçalera, molt especialment si aquests són editats en les àrees anglosaxones, perquè demà (1 d’abril) és l’April Fools’Day (literalment, El Dia dels Bojos d’Abril), equivalent al Dia dels Innocents (28 de desembre) en la tradició d’aquí.

En aquest dia és costum gastar bromes, i els mitjans de comunicació s’apunten a la festa donant com a verídiques notícies que aparentment són increïbles… quelcom que es demostra passades unes hores ja que, naturalment, els fets són desmentits per si algú se’ls havia cregut .

Per exemple, l’any passat Google va anunciar el tancament de YouTube presentant el portal de vídeos com el que havia estat un concurs per escollir el millor vídeo, i indicava que degut a la quantitat de material recopilat pel portal, els jutges trigarien una dècada a donar el seu veredicte… o Nokia, que va presentar un suposat microones funcionant amb Windows Phone.

A més dels països anglosaxons, el Dia de les Bromes d’Abril se celebra també a França, Itàlia, Finlàndia o Alemanya entre d’altres, així que molt de compte amb el que llegeixen de blocs i diaris editats en aquests països, inclosos els tecnològics.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: