Aprovada la compra de Motorola per part de Google per les autoritats nord-americanes

Compartir

El Departament de Justícia dels EUA dóna el vistiplau a la compra de Motorola per part de Google, la qual va pagar 12.500 milions de dòlars.

Finalment, les autoritats nord-americanes també han donat el seu vistiplau a l'adquisició de Motorola per Google

Finalment, les autoritats nord-americanes també han donat el seu vistiplau a l'adquisició de Motorola per Google

Si amics, la compra de Motorola ja està en el seu procés legal, ja que avui Google anuncia que després que la Comissió Europea donés el seu vistiplau, ara és el Departament de Justícia dels EUA qui n’ha aprovat també la compra.

Actualment, Google depenia d’altres fabricants per a l’elaboració dels seus mòbils, essent HTC el primer i Samsung els segons terminals.

D’aquesta manera, Google podrà entrar de ple en el mercat de la fabricació dels seus propis terminals, essent exclusivament ells els qui posin les condicions i decideixin quines característiques de maquinari tindran. Google també es fa amb la cartera de patents que té Motorola Mobility, les quals li serviran per lluitar en el front legal contra les denúncies d’Apple i Microsoft.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: