Aproven la primera patent a Mark Zuckerberg

Compartir

La va presentar fa 6 anys i ara la hi donen per vàlida.

Mark Zuckerberg, creador de Facebook. Imatge cortesia de Robert Scoble a Flickr sota llicència Creative Commons

Mark Zuckerberg, creador de Facebook. Imatge cortesia de Robert Scoble a Flickr sota llicència Creative Commons

El creador de Facebook, Mark Zuckerberg, està content perquè li han aprovat la seva primera patent, el número de la qual és el 8.225.376 i té com a nom Generació Dinàmica d’un Resum de Privacitat. Fou sol·licitada ara fa uns sis anys.

Es descriu com “un sistema i mètode per a generar de manera dinàmica un resum de privacitat. El present invent entrega un sistema i mètode per a generar de manera dinàmica un resum de privacitat. Un perfil per a un usuari és generat. Una o més configuracions de privacitat es reben de l’usuari associat al perfil. El perfil associat amb l’usuari és actualitzat per incorporar una o més configuracions de privacitat. Un resum de privacitat és després generat per al perfil basat en una o més eleccions de configuració de privacitat”.

És a dir, el sistema desplega el perfil d’un usuari d’acord amb les configuracions de privacitat triades per aquest. Això està incorporat a Facebook, permetent que diferents grups d’amics o persones específicament vegin una quantitat diferent de contingut del perfil segons ho determini la persona.

Les patents de Zuckerberg no són les mateixes que té Facebook, a mode de tàctica per evitar demandes.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: