Aquest cap de setmana torna a haver-hi Catosfera a Granollers

Compartir

CatalunyaEl CTUG de Granollers torna a acollir un any més les jornades digitals de Catalunya, en les quals hi intervindran personatges destacats de la Internet catalana com Saül Gordillo o Dídac Lee, i en les quals s’analitzaran temes de la més rabiosa actualitat com les xarxes socials o el serveis de streaming de música.

Redacció – Com cada any per aquestes dates ens arriba una nova edició de la Catosfera, la trobada de la cibersocietat catalana en la qual destacats representants d’aquesta juntament amb el públic assistent analitzen les novetats de la cultura 2.0, la seva influència i intenten mostrar un escenari de futur de la Internet al nostre país.

Enguany la Catosfera donarà el tret de sortida aquest divendres dia 25 i s’estendrà al llarg de tot el dissabte 26 amb col·loquis i ponències que, entre altres temes, tocaran l’evolució dels blocs cap als microblocs (Twitter), la presència de les empreses catalanes a les xarxes socials, o el nou panorama que es dibuixa per a la industria musical amb Internet i serveis com iTunes o Spotify.

També, i com ja és tradicional, es dóna cabuda als espais més informals per al networking, com el Tweets&beers al bar del mateix Centre Tecnològic i Universitari de Granollers (CTUG), en el qual s’hi acullen les jornades, o el Speaker Corner, on -com en la bona tradició anglesa- qualsevol persona hi podrà dir la seva mentre respecti als altres.

Les inscripcions resten obertes.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina