Aquest dimecres, arqueologia al ‘Petites pantalles’ de videojocs!

Compartir

Una expedició que exacavarà al desert de Nou Mèxic tot buscant uns cartutxos de videojoc enterrats, serà una de les històries que protagonitzarà l’espai.

Aquest dimecres toca parlar del món dels videojocs al ‘Petites pantalles’, la secció del programa ‘Té de tot’ de Televisió de Girona en la qual col·labora El Mur Tecnològic.

I, com ja ens té acostumats en aquestes darreres setmanes, qui s’encarregarà de portar-nos l’actualitat més lúdica serà el nostre editor i director, Guillem Alsina.

Si no hi ha cap impediment i tenim temps per tot, parlarem sobre el nou portal de videojocs en català, La Zona, del 25è aniversari de la llegendària videoconsola Gameboy i, finalment, del que podem qualificar d’arqueologia del món dels videojocs: l’expedició que s’està preparant a Alamogordo (Nou Mèxic, Estats Units) per desenterrar una gran quantitat de cartutxos per a Atari 2600 del videojoc “E.T. l’extraterrestre”, que segons explica la llegenda urbana, van ser enterrats en un abocador allà.

Serà, com sempre, als voltants de les 12:45 a TV Girona i, uns dies després, publicarem el vídeo en aquest mateix lloc web.

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: