Aquest dissabte els drones volaran a Lleida

Compartir

L’esdeveniment Lleidadrone posarà especial èmfasi en la nova situació legal dels drones, que impedeix fer-los volar en cel obert i només ho permet en interior, tot i que també hi haurà moltes altres activitats.

Aquest dissabte dia 31 tindrà lloc a Lleida la cinquena edició del Lleidadrone, una trobada divulgatiu en la qual s’hi mostren els avenços i les possibilitats del sector.

Aquest any tindrà especial repercussió en l’esdeveniment la nova regulació sobre els drones, que té un apartat especial al lloc web del Lleidadrone, i que tindrà una de les conferències dedicades, amb un panell d’experts que donaran la seva opinió i posteriorment debatran amb els assistents.

I és que, per resumir, a l’Estat Espanyol ja no es pot fer volar un drone a cel obert, sinó que únicament està permès sota sostre.

A més d’aquesta conferència, també s’impartiran altres xerrades com, per exemple, la dedicada al projecte d’un dron construït mitjançant impressió 3D, o l’extinció nocturna d’incendis mitjançant drones.

El lloc de la trobada, que començarà a les 9:00 i acabarà a les 19:00 serà el parc científic i tecnològic agroalimentari de Lleida, situat al turó de Gardeny.

L’entrada és gratuïta prèvia inscripció.

Més informació

Twitter del Lleidadrone

 

Copyleft 2014 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

Guillem Alsina
Etiquetes: