Aquest és el nou Nokia Lumia 900

Compartir

En directe des del CES, un vídeo amb el darrer smartphone, presentat avui mateix per la multinacional finlandesa. Malgrat que tothom esperava un anunci relacionat amb la rumorejada adquisició per part de Microsoft, els nois de Stephen Elop ens han decebut, tot i que ens deixen aquest excel·lent i bonic terminal.

Quan tothom esperava que esclatés la bomba informativa del CES -l’adquisició de Nokia per part de Microsoft- el fabricant finlandès ha “decebut” a aquells que esperaven tal anunci. Encara que, això sí, la decepció només és per als especuladors; aquells que aprecien la bellesa dels nous terminals acabats de presentar, sabran apreciar l’excel·lent disseny i més que bon rendiment del smartphone presentat per Nokia, el Lumia 900.

Aquest terminal s’afegeix als altres membres de la família Lumia, el 710 i el 800, en un intent de tornar a entrar en el joc del mercat nord-americà, molt dominat per l’iPhone i l’exèrcit de terminals Android.

En el vídeo podem apreciar clarament com el disseny és exactament el mateix de l’N9 o el Lumia 800, només que el Lumia 900 és més gran que el 800.

 

Copyright (c) 2012 www.imatica.org
Tots els drets reservats. Es permet la lliure reproducció del titular de la notícia, així com la citació de la URL dins del servidor www.imatica.org sota qualsevol circumstància, però sense reproduir total o parcialment cap altra part del text sense l’autorització explícita per part de l’autor o el mitjà

Guillem Alsina
Etiquetes: