Aquesta setmana pot ser clau per a Apple

Compartir

A partir d’avui podríem saber si la companyia de Cupertino organitza presentació el proper dimarts dia 10, ja que en cas de ser així, ens podríem trobar amb la imminent sortida d’un nou iPhone.

El temps s’escola i, si Apple celebrarà un acte de presentació el proper dimarts dia 10 com afirmen els rumors que s’han llegit a la premsa especialitzada i els blogs al llarg d’aquests darrers dies, el moment indicat per anunciar-ho hauria de ser aquesta mateixa setmana que comença avui.

Donar a conèixer les seves intencions al llarg del vinent cap de setmana o el mateix dilluns no sembla el més indicat si la companyia de la poma mossegada vol captar al màxim l’atenció de tothom, premsa i usuaris/consumidors; la noticia de la convocatòria de l’esdeveniment necessita temps per seguir el seu curs i arribar, a través de blogs i mitjans a tothom.

Així doncs, entre avui mateix dilluns, i aquest proper divendres, haurem d’estar molt atents al què es publiqui en el lloc web d’Apple i al què se’ns envii als mitjans de comunicació.

I, què passa si aquest comunicat no es produeix? Hi hauria possibilitat de que es fes durant el cap de setmana o el mateix dilluns, malgrat que ho podríem considerar una estratègia de comunicació força arriscada.

Per dates, fins i tot encara que finalment no fos el 10 el dia escollit, el nou model d’iPhone no pot trigar molt en ser presentat, comptant una generació d’aquest cada any, que és el ritme que la factoria de Cupertino ha mantingut des del llançament del seu primer terminal.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: