Aquesta setmana a TV Girona revelem les claus dels regals nadalencs tecnològics

Compartir

En el darrer espai del Petites Pantalles abans de les festes nadalenques, parlarem del llançament de la PlayStation 4 i donarem algunes claus per saber quins regals tecnològics demanar pel Tió o per Reis.

S’acosta inexorablement el 24 de desembre per la tarda, tret de sortida de les festes nadalenques que tindran en el Tió i en els Reis els seus punts àlgids per la seva rellevància com a data assenyalada, i pel fet que són les dues festes d’aquests dies en les quals es regalen coses, ja siguin llaminadures, joguines, roba, o qualsevol altra cosa.

La tecnologia és també objecte de regal des de fa uns anys, però per a aquells qui no hi entenguin, els cal una guia per saber què poden i han de demanar.

Per a això, per donar un cop de mà a totes aquelles persones que vulguin demanar que ses majestats els Reis d’Orient els portin tecnologia aquestes festes, o que el Tió els “cagui” -amb perdó- un nou smartphone, tablet o algun altre dispositiu, aquest dimecres dia 18 estarem a l’espai televisiu Petites Pantalles, emès per Televisió de Girona en el marc del programa “Té de tot”, per donar una petita guia de regals tecnològics per a aquestes festes.

La informació tecnològica de TV Girona d’aquest dimecres, però, l’obrirem amb un resum de com va anar el llançament de la videoconsola PlayStation 4 de Sony, a càrrec del nostre expert Dani Mejías. Seguidament, el nostre editor i director, Guillem Alsina, passarà a parlar dels regals tecnològics.

Serà, com sempre, als voltants de les 12:40-12:45 en directe per TV Girona, amb repeticions al llarg del dia i l’endemà es penjarà el programa a la pàgina web del canal de televisió.

 

Copyleft 2013 El Mur Tecnològic
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà El Mur Tecnològic

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: