Aquestes són les tarifes de la nova Amena

Compartir

La renascuda Amena dóna a conèixer les seves tarifes com a operadora mòbil virtual.

Com vam anunciar fa unes setmanes, Orange recupera la marca Amena per llançar-la com a OMV, quelcom que s’ha fet realitat en aquests darrers dies.

Amena ha tornat mes fresca que mai amb unes tarifes que són les següents:

  • Tarifa plana veu + SMS: 19 euros
  • Tarifa plana veu + dades + SMS: 29 euros

Per evitar abusos, els minuts inclosos en ambdues tarifes es limiten a 3600 minuts a 150 destinacions diferents, els SMS a 1000 amb 100 destinacions, i les dades a 1 Gb. després del qual es baixa la velocitat a 64 kbps.

En cas de superar els minuts o destinacions de trucades inclosos, les trucades es pagarien a 0,08€/min més 0,15€ d’establiment de trucada i l’excés de missatges o de les seves destinacions farien pagar al client 0,15€ per cada SMS. La tarifa amb dades permet l’ús d’aplicacions de veu IP així com l’ús del mòbil com a punt d’accés Wi-Fi.

Els actuals clients d’Orange que es passin a Amena no hauran de canviar de SIM ni de número ni de terminal, ja que en ser de fet la mateixa companyia, s’ha buscat que això no afecti en res al servei.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: