Ara Apple ataca l’S3

Compartir

Dues setmanes després de la seva victòria judicial sobre Samsung, la companyia de la poma torna a la càrrega, aquest cop contra el seu darrer model flagship: l’SIII.

Vista frontal del Galaxy S III

Quan fou presentat al públic al maig a Londres, es va dir que el Samsung Galaxy S III era el primer terminal dissenyat per advocats, en una clara referència (encara que, és clar, humorística) a què la companyia coreana buscava blindar-lo contra l’assetjament legal d’Apple. I, efectivament, aquest model ha quedat al marge dels atacs judicials dels nois de Tim Cook. Fins ara.

Fa escassament dos dies, la companyia de la poma mossegada va presentar una nova querella en el mateix jutjat que ja li va donar la raó en el cas recentment dirimit contra la mateixa Samsung, i pel qual la companyia sud-coreana haurà d’abonar a Apple poc més de mil milions de dòlars en concepte d’indemnització per violació de patents i propietat intel·lectual.

La nova denúncia, a més de l’S3, afecta el Galaxy Note, el Galaxy Note 10.1 i Galaxy S2 “lliure” (és a dir, no lligat a cap operadora), i els termes són els mateixos de l’anterior causa, acusant Apple a Samsung de vulnerar patents com la del “tap to zoom” (tocar amb el dit en una imatge per fer zoom sobre ella). Es pot considerar com una ampliació de la querella anterior, afectant aquest cop a altres dispositius.

Cal notar que Apple no es fica en cap moment amb el disseny del maquinari, si no amb el programari i, més concretament, amb la manera que l’usuari té d’interactuar amb la màquina.

Font

Mobile World L!ve

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina
Etiquetes: