ARM s’acosta a IBM per augmentar la miniaturització dels seus dissenys

Compartir

MaquinariLes dues multinacionals han anunciat un acord per a millorar el disseny dels microprocessadors ARM mitjançant la integració d’equips de desenvolupament amb IBM, que disposa d’una àmplia experiència en el sector.

Redacció – La multinacional britànica ARM, especialitzada en el disseny de sistemes SoC (System on a Chip, microprocessadors que poden realitzar tasques de CPU, GPU, controlador d’E/S i altres) per a dispositius mòbils com smartphones i tablets, s’ha aliat amb la nord-americana IBM, que també disposa d’una llarga experiència en el disseny i fabricació de microxips.

L’aliança es materialitzarà amb la unió dels equips de disseny de microprocessadors, gestió de la propietat intel·lectual física, i fabricació. L’objectiu és fer un salt tecnològic per tal de reduir encara més el grau de miniaturització dels microxips per fer front als creixents reptes de consum de bateria dels dispositius mòbils, els quals estan cada cop més temps connectats a Internet.

Copyleft 2011 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina