Arriba la nova edició 2011 d’Office per a Mac amb canvis substancials

Compartir

MacTorna Outlook en substitució d’Entourage i es fan tímids avanços cap al cloud.

Redacció – Microsoft va presentar recentment la nova revisió de la seva suite ofimàtica per a Mac OS X (l’única plataforma fora de Windows per a la qual Office està disponible), Office per a Mac 2011. És totalment compatible a nivell de fitxers amb la versió d’Office per a PC.

La nova versió incorpora 11 canvis substancials respecte a Office per a Mac 2008, entre els quals destaquen:

 1. Outlook: reemplaça a Entourage com a client de correu electrònic, trobant-se disponible només en la versió “Llar i Petita Empresa”. Les seves funcions són les mateixes que en el seu homòleg per a Windows.

 2. Coautoria: edició de manera simultània d’un arxiu, entre Mac OS i Windows, amb múltiples autors en diferents ubicacions.

 3. Ribbon: accés a totes les funcions de manera ràpida i personalitzada.

 4. Aplicacions web: accedir i compartir documents de manera virtual en qualsevol lloc i moment.

 5. Galeria de plantilles: noves plantilles per a la creació de documents adequats per a cada ús.

 6. Editor de fotos: canvi de fons o addició de colors amb un sol clic.

 7. Edició a pantalla completa: maximitzar l’espai de la pantalla per a llegir, escriure o compartir documents (només disponible en Office per a Mac).

 8. Presentació en línia: Presentació en línia de manera sincronitzada a través d’Internet, fins i tot a qualsevol que no tingui PowerPoint usant el seu navegador.

 9. Mini gràfics: Creació de petits gràfics en una sola cel·la.

 10. Visual Basic (per a macros en Excel): Augment de l’eficàcia i estalvi de temps automatitzant les tasques repetitives.

D’aquest paquet ofimàtic n’hi ha dues edicions :

 • Microsoft Office per a Mac, Llar i Estudiants 2011: inclou Word, PowerPoint, Excel i Messenger per a Mac. Estarà disponibles en dues edicions: Instal·lació simple i Pack Familiar amb possibilitat de fins a 3 instal·lacions.

 • Microsoft Office per a Mac, Llar i Petita Empresa 2011: inclou Word, PowerPoint, Excel, Outlook i Messenger per a Mac. També estarà disponible en dues edicions: instal·lació simple i multipack amb possibilitat de fins a 2 instal·lacions per a un usuari amb dos ordinadors.

Els requisits de sistema per instal·lar Office per a Mac 2011 són disposar de Mac OS X 10.5.8 o superior amb 1 GB. de RAM o més, 2,5 GB. lliures en el disc dur, i el navegador web Safari 5 o superior.

Copyleft 2010 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

Guillem Alsina