Ashton Kutcher encarnarà Steve Jobs a la gran pantalla

Compartir

L’actor nord-americà donarà vida al cofundador d’Apple en el biopic que s’està preparant a Hollywood i que suposarà la segona aparició del geni de la informàtica com a personatge d’una pel·lícula després de “Pirates de Silicon Valley“.

Una de les primeres imatges públiques d'Ashton Kutcher caracteritzat com a Steve Jobs

Una de les primeres imatges públiques d'Ashton Kutcher caracteritzat com a Steve Jobs

Finalment, i com confirma IMDB, la vida del cofundador d’Apple (mort a finals de l’any passat) serà duta a la gran pantalla tal i com es venia rumorejant des de feia ja temps. El gran èxit de vendes del llibre biogràfic de Jobs, escrit per Walter Isaacson (i en el qual es basarà la pel·lícula) han dut a Sony Pictures a adquirir els drets i produir el film.

La direcció anirà a càrrec de Joshua Michael Stern, qui com a director i també guionista, té experiència tant en el cinema d’intriga i terror com en comèdies. Jobs serà interpretat per Ashton Kutcher, un rostre ja consolidat a Hollywood i que ha protagonitzat èxits en els darrers temps com “Sense compromís” o “Alguna cosa passa a Las Vegas”.

Amb l’excepció d’intervencions estel·lars com a dibuix animat a South Park i Els Simpsons, és la segona vegada que un actor encarnarà Steve Jobs en una pel·lícula després del metratge de culte “Pirates de Silicon Valley”.

Els fans d’Apple i del personatge s’hauran d’esperar fins l’any vinent per poder gaudir a la gran pantalla de la història de qui fou no només el factòtum de la companyia de Cupertino, si no tota una icona del sector tecnològic.

 

Copyleft 2012 www.imatica.org
Aquesta obra es troba subjecta a la següent llicència:
La difusió, reproducció i traducció d’aquest text es permet lliurement en qualsevol mitjà o suport amb les úniques obligacions de mantenir la present llicència i incloure un enllaç o referència a la pàgina en què es troba l’original dins del servidor www.imatica.org . En mitjans audiovisuals es requereix la cita al mitjà www.imatica.org

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)
Etiquetes: