ASUS amplia la família Eee PC amb un model tàctil tipus Tablet PC

Compartir

MaquinariEl nou Eee PC T91 amb pantalla tàctil rotatòria pot venir a revitalitzar el segment dels Tablet PC gràcies al concepte de màquina de baix cost.

Agències/Redacció – Asus ha ampliat la reeixida família Eee PC amb el T91, un Tablet PC amb totes les característiques d’un netbook del què ja n’havíem parlat amb anterioritat. Aquest nou model és el primer en incorporar una pantalla tàctil rotatòria de 8,9” i un conjunt d’aplicacions optimitzades per fer servir l’equip amb el dit o el llapis tàctil directament sobre la pantalla. El T91 fou mostrat per primera vegada en el CES 2009, on va obtenir una molt bona acollida, demostrant un cop més la capacitat d’Asus a l’hora de respondre a les necessitats del canviant mercat abans que els seus competidors.

Amb el conjunt d’aplicacions TouchSuite, es poden dur a terme multitud de tasques com passar fotos, crear àlbums, esbossar dibuixos o deixar notes als amics; i tot, directament sobre la pantalla i emprant els dits o el llapis tàctil incorporat.

El T91 en blancLa funcionalitat Tablet PC permet manipular el T91 còmodament en l’atrafegat dia a dia. Podreu apuntar idees sobre la pantalla amb una mà mentre amb l’altra l’aguanteu, o navegar a Internet mentre camineu cap a la feina.

El T91 està disponible en negre i blanc, per ajustar-se a les preferències de l’usuari.

Pantalla tàctil rotatòria

Un dels punts clau del T91 és el format de fàbrica tipus Tablet PC i la pantalla tàctil rotatòria, que suposa una major flexibilitat i comoditat a l’hora de treballar amb l’equip en un bon nombre de situacions. Per començar, el podreu usar drets, de fet, podreu fins i tot xatejar o treballar mentre camineu. A més, el T91 incorpora reconeixement d’escriptura manual, el què assegura que es tregui el màxim partit a la pantalla tàctil.

Aplicacions incloses

L’Eee PC T91 inclou un conjunt d’aplicacions dissenyades per portar el control tàctil un pas més enllà.

  • FotoFun. Aquest programari permet navegar, organitzar i editar les vostres fotos. Passant el vostre dit per la pantalla, podreu ajustar la brillantor, zoom i afegir efectes divertits.

  • Memos. Mai tornareu a oblidar-vos de res important. Amb Memos, podreu “enganxar” notes sobre el vostre escriptori i fer un seguiment de les vostres tasques diàries. Aquestes notes, poden fins i tot passar-se d’un Eee PC a un altre.

  • Touch Gate. Mitjançant aquest botó, podreu navegar a temps real entre els diferents modes possibles: L’estàndard Windows XP, que inclou un còmode dock d’aplicacions; Widget Mode, que ofereix una interfície organitzada d’un mode molt intuïtiu i Touch Mode, la interfície optimitzada amb múltiples funcions per treure el màxim partit de la pantalla tàctil.

  • IE Toolbar. Consisteix en una barra per a Internet Explorer que permet ampliar i reduir pàgines web i facilita una navegació entre pàgines més còmoda.

Els programes esmentats són tan sols alguns exemples del programari desenvolupat per a optimitzar la interactivitat de la interfície tàctil.

Portabilitat elegant

El T91 en negreAnticipant que el T91 serà sovint aguantat en braços mentre s’usa, l’equip de disseny d’Asus s’ha assegurat de minimitzar el seu pes i grandària. Amb unes mesures de 225 x 164cm i un pes de amb prou feines 0.96Kg, és un dels equips més reduïts amb pantalla de 8.9” que existeixen a hores d’ara al mercat.

Connectivitat total

El T91 incorpora la tecnologia Wi-Fi 802.11n, per connectar-te a Internet i Bluetooth® per a intercanviar arxius entre els vostres dispositius.

La vostra estació portàtil d’entreteniment

Aquest revolucionari Tablet PC amplia la seva capacitat d’emmagatzemament fins als 52 Gb. Es divideixen en 16 Gb de disc dur SSD de memòria sòlida amb accés ultraràpid, 16 Gb de la tarja SD inclosa i 20 Gb extra en mode online mitjançant Eee Storage, que a més permet compartir arxius de forma senzilla.

Més autonomia amb Super Hybrid Engine

Inclou la tecnologia Super Hybrid Engine (SHE) que redueix el consum energètic en un 15% i prolonga l’autonomia fins a 5h. SHE també ofereix un mode molt còmode d’ajustar el rendiment (+14%) i consum mitjançant unes configuracions de fàbrica personalitzables.

El PVP de l’Eee PC T91 és de 449 euros i estarà disponible en els punts habituals de compra durant el mes d’agost.

YCOM
Últimes entrades de YCOM (Veure'ls tots)