ASUS desenvolupa la memòria DDR3 més ràpida del món

Compartir

MaquinariLes seves noves plaques base incorporen potents funcions d’acceleració en un entorn plenament segur.

Agències – ASUS ha presentat avui el resultat del seu esforç –realitzat en col·laboració amb l’empresa G.Skill–, per aconseguir una velocitat rècord de 2.5 GHz per als mòduls de memòria DDR3. Una tasca revolucionària que ha suposat un intens treball conjunt entre ambdues companyies, i que finalment ha estat aconseguit amb els models de plaques base ASUS P7P55D-E Deluxe i P7P55D-E EVO, que incorporen en el seu disseny unes potents funcions d’acceleració.

Amb el propòsit d’aprofitar al màxim la potència dels processadors, la unitat DDR3 es va modificar per treballar amb les CPU i5/i7. La fita no fou, únicament, augmentar la velocitat, sinó més aviat eliminar els colls d’ampolla i les limitacions que tradicionalment han frenat la productivitat i les possibilitats d’entreteniment en els equips PC.

Els mòduls DDR3 a 2.5GHz. de doble canal seran posats a la venda per G.Skill com a part de la seva línia de productes Trident.

Ràpida, útil i fiable

Batre rècords de velocitat no és una tasca gaire difícil; el veritable repte està en fer-ho d’una manera fiable i segura. Per aquest motiu, aquests mòduls han estat sotmesos a intenses proves durant un període de temps suficient com per assegurar que els usuaris que busquen extreure el màxim rendiment de l’overclocking puguin gaudir-ne sense complicacions.

La Sèrie ASUS P7H57D/P7H55 és compatible amb els nous processadors Intel® Core™ i7, Core™ i5, Core™ i3 i Pentium®, incloent tres models en format ATX i quatre mATX que ofereixen la millor relació qualitat/preu per a la nova plataforma LGA1156 d’Intel.

Realisme ple i consum racional

La Sèrie P7H57D/P7H55 inclou la tecnologia GPU Boost, que augmenta en un 50% el rendiment del processador gràfic Intel® HD integrat en els processadors Core™ i7 i Core™ i5, el que li permet suportar freqüències d’imatge (fps) HD que afegeixen un gran realisme per als jocs. GPU Boost inclou avançades opcions per a overclocking en una intuïtiva interfície. A més, ajuda a reduir el consum elèctric mitjançant la incorporació d’ASUS EPU, un complet sistema d’estalvi energètic que detecta la càrrega a la que es troba subjecta el sistema en cada moment i adequa l’alimentació d’acord amb això.

25 gigabytes transferits en 70 segons

Dins la nova família, les sèries EVO també incorporen suport USB 3.0 i SATA 6G (aquesta darrera només en el model PH57D-V EVO), per a oferir una transmissió de dades més ràpida i una capacitat d’emmagatzemament millorada. Els usuaris podran gaudir de molta més velocitat en la transferència de dades gràcies a l’ample de banda d’aquestes noves tecnologies. El nou PCIe X4 Bridge Chip compta amb rendiment SATA 6G i USB 3.0, amb una velocitat de transferència deu cops superior a l’anterior estàndard USB 2.0. Amb aquesta nova tecnologia és possible transferir una pel·lícula de 25GB en 70 segons, i salvar una cançó de 4MB en menys de 0.01 segons.

Rendiment optimitzat amb Hybrid Xtreme Design

Gràcies als seus processadors Hybrid, les Sèries P7H57D-V i EVO/P7H55-M ofereixen tant funcions d’ajustament d’overclocking a temps real com ajustaments automàtics del rendiment. A més, la funció millorada CPU Level UP, permet accelerar el processador amb un únic clic. Totes aquestes millores vénen incloses en la mateixa placa base, sense necessitat que l’usuari hagi d’invertir en maquinari o programari extra.

Guillem Alsina