Asus llança al mercat un portàtil amb pantalla de 18″ i resolució Full HD

Compartir

Disposa de reproductor Blu-ray Disc i so 5.1 per a proporcionar una completa experiència de Home Cinema allà on vulguem.


Redacció/Nota de premsa – La companyia taiwanesa ha presentat en societat el seu nou model de portàtil de 18 polzades, el W90 amb reproducció de vídeo Full HD gràcies a la seva tarja de vídeo ATI Mobility Radeon HD 4870 X2, i el reproductor Blu-ray Disc, dirigit al públic en general més entès i que busqui una màquina d’altes prestacions per gaudir de l’oci multimèdia en tot el seu esplendor.

Aquest ordinador encarna una nova era en la fabricació i disseny de portàtils, per als quals l’estètica juga un paper tan important com el rendiment. Ja sigui per a entreteniment o treballar, l’Asus W90 és el portàtil per a l’expert consumidor d’avui en dia, que exigeix tant disseny com rendiment.

El primer pel que crida l’atenció és per la seva carcassa d’alumini polit. La pantalla LCD-brillant d’alta definició Full HD, atorga un aire de sofisticació al conjunt. Totes aquestes característiques, juntament amb els altaveus en forma d’entrada d’aire, com en els cotxes esportius, adornen un xassís aerodinàmic de línies simples i creen una sensació de prestigi i potència.

Rendiment en xifres: Les tecnologies gràfiques i de memòria més avançades

Com hem dit abans, el W90 integra la tarja gràfica Dual ATI Mobility Radeon HD 4870 X2, que li permet arribar a un resultat en el test 3D Mark 2006 de 15.000 punts, el què el situa al capdavant de qualsevol portàtil del mercat. La pantalla LCD-brillant de 18.4" panoràmica suporta resolució Full HD1080p i amb una relació d’aspecte 16/9 per tal que es pugui gaudir de l’experiència visual més sensacional.

A més, aquest és el primer portàtil equipat amb 3 x SO-DIMM per a instal·lar tres mòduls de memòria. De sèrie ve amb 6 GB. de memòria DDR2-800, que juntament amb la plataforma Intel Centrino 2 i el processador Intel Core2 Duo T9600 a 2,80 MHz, assegura la velocitat i el rendiment necessaris per a entorns multitasca. El disc dur dual Serial ATA, proporciona fins a 640 GB. de capacitat d’emmagatzematge.

Les funcions multimèdia del W90 mereixen també una atenció especial, integrant 6 altaveus Altec Lansing (5+1 Subwoofer) capaços de reproduir so envoltant Dolby Home Theater 5.1 real. Totes aquestes funcions multimèdia són controlades de la manera més còmoda amb el touchpad AI Touch Media, un intuïtiu panell que permet controlar la reproducció de vídeos, imatges, música i altres continguts multimèdia.

L’Asus W90 també incorpora la funció Turbo Gear, que permet realitzar overclocking a l’equip per augmentar el rendiment fins a un 25%. La seva disponibilitat serà a partir del març amb un preu d’acord amb les seves excel·lents prestacions: 3.199 Euros.

L'Asus W90

Guillem Alsina