Asus llan

Compartir

La tarja combo Asus Xonar HDAV1.3 optimitza la imatge i el so multimèdia, i és capaç de llegir senyal d’àudio multicanal d’alta definició sense perdre qualitat des de pel·lícules Blu-ray. A més augmenta la capacitat del vídeo amb el processador integrat d’alta definició splendid. Inclou Protected Audio Playback Systems que permet reproduir sistemes d’àudio protegit i certificació Advanced Access Content System (AACS). La tarja combo Asus Xonar HDAV1.3 ja està disponible al mercat a un preu de 229 euros en la versió Estàndard i 279 per a la versió Deluxe.


Agències – Asus presenta la primera tarja combo del món que compleix amb l’estàndard HDMI 1.3, la Xonar HDAV1.3 . És capaç de llegir pel·lícules Blu-ray amb senyal d’àudio multicanal d’alta definició i sense comprimir. A més augmenta la capacitat del vídeo amb un processador integrat d’alta definició splendid.

La tarja combo Asus Xonar HDAV1.3 inclou a més Protected Audio Playback Systems (PAPS- sistemes de reproducció d’àudio protegit) i certificació Advanced Access Content System (AACS). En comptar amb aquestes certificacions, el PC que integra aquesta tarja no es veu obligat a baixar la qualitat d’àudio del Blu-ray a nivell DVD (48K/16bit), com succeeix amb els PC estàndard.

Asus treballa conjuntament amb Total Media Theater d’Arcsoft, fet que permet a la tarja combo Asus Xonar HDAV1.3 descodificar les pel·lícules Blu-ray i els formats digitals com Dolby® TrueHD i DTS-HD Master Audio™ sense que es produeixi cap pèrdua de qualitat. D’aquesta manera, s’obté so professional d’alta fidelitat de 24bit, 96-192KHz . Xonar HDAV1.3 PCI Xpress està dissenyada per a la nova generació de PCs Digital Home (HTPC), i està equipada amb processador d’àudio propi AV200, certificació HDMI1.3a i processador de vídeo HD Splendid, fent-la capaç d’oferir la més alta qualitat de Modulació linear de codi d’impuls (LPCM) per a 7.1 canals 192K i vídeo d’alta definició a través del port HDMI.

La tarja Asus Xonar HDAV1.3 també destaca en qualitat d’àudio analògic gràcies al disseny de circuit HyperGrounding. Amb aquest sistema, les targes de so Xonar redueixen encara més el soroll EMI (Interferències electromagnètiques) en els PCs moderns, oferint una SNR neta de 120 db i una distorsió de 0.0004%. D’aquesta manera s’aconsegueix incrementar la qualitat d’àudio en la majoria de les plataformes de PC, perquè al contrari que les targes d’àudio genèriques del mercat que ofereixen la SNR més alta només a les sortides estèreo frontals, la Xonar HDAV1.3 ofereix qualitat d’àudio 120 db per a tots els canals 7.1.

El processador de vídeo HD Splendid incrementa el rendiment del color i contrast per aconseguir una imatge d’alta definició més brillant i nítida, sense que això sobrecarregui la CPU. Splendid HD no només recupera claredat quan el contingut de la imatge té baixa resolució, sinó que també redueix el parpelleig per a què la imatge sigui més natural i brillant.

A la tarja combo Xonar s’hi troba un xip de còdec Asus AV200, que dirigeix i interpreta la senyal d’alta qualitat als components d’àudio. Aquests materials inclouen conversors d’oversampling digital a analògic (Burr-Frown PCM1796, 123 db SNR), amplificadors operacionals semiconductors nacionals LM4562 (opamp), i un conversor analògic a digital (Cirrus Logic CS5381, 120 db SNR). La Xonar HDAV1.3 és el primer membre de la família Xonar que empra sockets opamp per tal de permetre modificacions més simples i sense fissures per tenir un so a mida de l’usuari.

La Xonar HDAV1.3 també inclou el cèlebre DS3D GX 2.0, que restableix l’EAX 5.0 i àudio 3D gaming en Vista. DS3D GX 2.0 automàticament permet l’ús del darrer maquinari EAX i DirectSound després de la instal·lació, sense pegats per a drivers addicionals, modificacions de joc o necessitat d’OpenAL. DS3D GX2.0 també estén MMOG EAX al xat en línia, permetent col·locar la teva veu a l’entorn del joc.

A més de les característiques de la Xonar HDAV1.3, la versió Deluxe inclou la tarja d’expansió HDAV H6 surround. L’HDAV H6 ofereix 120db SNR*, distorsió ultra-baixa 0.0004%, i opamps intercanviables en cada canal.

* Provat amb Audio Precision

Guillem Alsina