ASUS llança netbook amb capacitat tablet i interfície multitàctil

Compartir

MaquinariEl nou EeePC 101MT disposa de tres modes d’ús, convertint-lo en una eina molt versàtil per a tota mena d’usuaris, ja que fins i tot permet que dues persones treballin amb ell simultàniament.

El nou tablet d'ASUSAgències/Redacció – ASUS ha dut un pas més enllà el concepte de tablet amb el llançament del seu nou EeePC 101MT, el model més complet de netbook multitàctil i que el fabricant taiwanès busca posicionar com alternativa a l’iPad. Està, a més, dotat d’una pantalla de 10,1 polzades i d’una nova tecnologia de control i escriptura directa.

L’àmplia funcionalitat de l’EeePC 101MT està present en els seus tres modes de funcionament que l’usuari pot triar en cada moment: en el seu mode netbook, és un ultraportàtil d’última generació dotat de totes les funcions que han convertit la família EeePC en un referent mundial en aquest camp; però n’hi ha prou de donar-li la volta a la seva pantalla giratòria per passar al mode tablet, la pantalla multitàctil del qual ofereix accés a Internet, correu electrònic o xat amb el teclat QWERTY tàctil en pantalla, el visionat de fotografies i vídeos o la lectura de revistes i llibres electrònics. Encara hi ha un tercer mode d’ús, el mode interactiu, que permet a dues persones operar la pantalla tàctil al mateix temps, el que facilita interactuar entre diversos usuaris o divertir-se amb jocs en grup.

Multitàctil, multimèdia, multisensible

La pantalla multitàctil és la funció estrella del nou EeePC T101MT, i ha estat dissenyada específicament per a permetre una completa operativitat del dispositiu d’una manera simple i intuïtiva, de la mateixa manera en què escrivim en un quadern o passaríem els dits per les pàgines d’un llibre. La seva exclusiva tecnologia PenWrite facilita l’escriptura directa, i permet fins i tot recolzar la mà a la pantalla sense que s’interrompi el procés. A més, ofereix fins a 256 nivells de sensibilitat a la pressió per a què l’usuari pugui personalitzar el seu propi estil de redacció o dibuix. El canvi de la funció dactilar a la funció d’escriptura es produeix de manera instantània, segons l’usuari necessiti escriure o fer anar l’ordinador en mode tablet.

Per a facilitar encara més l’aprofitament de totes les seves possibilitats, ASUS ha creat un menú interactiu específic de gran capacitat intuïtiva, que facilita passar d’una funció a una altra amb un sol toc i incorpora les eines exclusives Eee Docking: @Vibe per a la reproducció de música, llibres electrònics i TV; FotoFun, per al visionat d’imatges, i TouchGate, per a crear les seves pròpies dreceres de navegació. A més, la funció Press-And-Hold gira fàcilment la pantalla segons les necessitats de l’usuari, amb inclinacions de 0º, 90º, 270º o 360º.

Punter estilogràfic per escriure amb naturalitat

Per a dotar de la major naturalitat possible a la funció d’escriptura, ASUS ha creat el complement perfecte per a l’EeePC T101MT amb el disseny d’un punter l’ergonomia del qual s’adapta sense problemes a la mà de qualsevol usuari. Pensat per oferir una gran durabilitat, és a més telescòpic i magnètic per a emmagatzemar-lo sense problemes i reduir les possibilitats de pèrdua.

La configuració base de l’EeePC T101MT inclou un processador Intel Atom N450 a 1,66 GHz. amb 2 GB. de RAM, disc dur de 360 GB. (500 GB. més en ASUS Web Storage), pantalla de 10,1” (1024×600), tarja WiFi 802.11n, Bluetooth, 3 ports USB 2.0 i una webcam de 0,3 MPx.

El nou tablet d'ASUS
Guillem Alsina